Introductie van de Stichting Disco Elst

Hallo iedereen,

Wij zijn “Stichting Disco Elst”. Wij houden 1x per maand een disco avond voor mensen met een lichamelijk/verstandelijke beperking. De feestavond wordt mogelijk gemaakt door maar liefst 9 vrijwilligers! Het initiatief om Stichting Disco Elst (voorheen “De Disco Elst”) nieuw leven in te blazen komt van Wil en Willy Straatman. Zij hebben gezorgd voor het samen brengen van alle vrijwilligers en samen hebben we ook al een aantal sponsoren bereid gevonden om een donatie te doen.

 Wil & Willy zijn in 2017 gestart met De Disco Elst en na een succesvol jaar werd dit Stichting Disco Elst (SDE). Helaas is Wil op 4 mei 2019 overleden, daarvoor was hij voorzitter en DJ van de Stichting. Wil’s wens was dat de SDE zou blijven doorgaan en met die gedachte gaat Willy nog steeds de dansvloer op en haalt daarbij zoveel mogelijk mensen van de stoelen.

Will & Willy Straatman

—————————————————————————————

 Jan Straatman is nu de voorzitter, DJ en verzorgt de website. Mariëlle Straatman is penningmeester, verzorgt de entree tijdens de disco, helpt in de keuken en onderhoudt de Facebook pagina. Suzanne Straatman (13) en Michiel Straatman (11) helpen mee bij het uitdelen van de knabbels tijdens de feestavond. Waarbij Michiel ook Mariëlle helpt bij de entree.

Jan, Mariëlle, Suzanne en Michiel Straatman

——————————————————————————-

 Jan Meijer en Suzanne zorgen voor de gevulde glazen! Tevens zorgt Jan voor de klaarmaken van de warme hapjes en voor schone glazen. Dinie Meijer en Annie Vesters leven zich ook uit op de dansvloer en zorgen ervoor dat iedereen het goed naar de zin heeft! Tenslotte worden we ondersteund door Gijs Meeuwissen. Gijs kwam naar onze disco avonden als bezoeker en wilde ons graag helpen als vrijwilliger. Omdat Gijs al vaker betrokken is geweest bij andere werkgroepen, helpt hij ons nu ook met diverse zaken.

 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
               Gijs Meeuwissen

——————————————————————————————————————————-