Introductie van de Stichting Disco Elst

Hallo iedereen,

 Wij zijn “Stichting Disco Elst”. Wij houden 1x per maand een disco avond voor mensen met een lichamelijk/verstandelijke beperking. De feestavond wordt mogelijk gemaakt door maar liefst 10 vrijwilligers! Het initiatief om Stichting Disco Elst (voorheen “De Disco Elst”) nieuw leven in te blazen komt van Wil en Willy Straatman. Zij hebben gezorgd voor alle vrijwilligers en ze hebben ook al een aantal sponsoren bereid gevonden om een donatie te doen.

 Wil is verantwoordelijk voor de muziek, terwijl Willy de dansvloer op gaat en zoveel mogelijk mensen van de stoelen haalt.

  Jan Straatman verzorgt de website en zorgt voor koffie en thee. Mariëlle Straatman is penningmeester en verzorgt de Facebook pagina. Suzanne Straatman (11) en Michiel Straatman (9) helpen mee bij de entree en het uitdelen van de knabbels tijdens de feestavond.

 Jan Meijer en Jan Straatman zorgen voor de gevulde glazen! Dinie Meijer en Annie Vesters leven zich ook uit op de dansvloer en zorgen ervoor dat iedereen het goed naar de zin heeft! Tenslotte worden we ondersteund door Gijs Meeuwissen. Gijs kwam naar onze disco avonden als bezoeker en wilde ons graag helpen als vrijwilliger. Omdat Gijs al vaker betrokken is geweest bij andere werkgroepen, helpt hij ons nu ook met diverse zaken.

 

 

 

 

 

Annie Vesters                                 Jan en Dinie Meijer                                                                  Gijs Meeuwissen